top of page

İlk Serbest Dalış kursunuzda öğreneceğiniz temel beceriler!

Güncelleme tarihi: 18 Nis

Serbest Dalış kursu almayı düşünüyorsanız zengin bir bilgi ve temel beceri menüsü sizi bekliyor olacaktır.


Serbest Dalış kursunuzda öğreneceğiniz temel beceriler

Teorik birçok yeni bilginin yanı sıra nefes tutma için doğru nefes alma tekniğini öğrenecek ve nefesinizi tahmin ettiğinizden kat be kat daha uzun tutabileceksiniz! Birçok serbest dalışa başlayan kişi 15-20 saniyeden başlayıp 90 saniyeye ve üstüne çıktıklarında büyük bir şaşkınlık yaşarlar.


Bedeniniz ve zihniniz hakkında daha iyi bir farkındalık kazanacaksınız. Bu sadece serbest dalış için iyi değil, aynı zamanda nefesinizi iyileştirecek ve günlük yaşamınızda sakin kalmanıza yardımcı olacaktır!


Kulak ağrısı yaşamadan kolay ve zahmetsiz bir şekilde eşitleme yapmayı öğreneceksiniz. Şu anda suyun birkaç metre altına inerken kulaklarınızda ağrı hissediyorsanız, endişelenmeyin, bu tamamen normaldir ve sizi serbest dalışı denemekten alıkoymamalıdır! Asla mümkün olmadığını düşündüğünüz derinliklere inmenizi sağlayan birkaç farklı eşitleme türü vardır.


10 metre veya daha fazla derinliğe güvenli ve rahat bir şekilde dalış yapabileceksiniz!


Suya denize ve sualtına daha çok güveneceksiniz! Su altında rahatça kalmamızı sağlayan yerleşik mekanizmaları öğrenmek, okyanuslarda veya göllerde bulunmanın bizim için doğal bir şey olduğunu anlamanızı sağlayacaktır!


Su altında verimlilik için uygun tekniği öğreneceksiniz! Kurs boyunca yüzme tekniğinizi geliştirecek ve daha akıcı hale geleceksiniz. Bu aynı zamanda oksijen tüketimini de azaltacak ve dalışlarınızı daha uzun ve daha keyifli hale getirecektir!


Bir dalış arkadaşınızla güvenliği nasıl yapacağınızı öğreneceksiniz! Böylece gittiğiniz her yerde serbest dalış yapmaya hazır olacaksınız!

bottom of page