top of page

Zıpkınla Balık Avlamada Derinlik ve Su Altında Geçirilen Süreyi Artırmak

Güncelleme tarihi: 6 gün önce

Serbest Avcılar sadece su altında balık olabilecek taş altlarını, kovuları veya su altı çayırları incelemeyi öğrenmez, aynı zamanda nefes tutma ve iyi bir dalış tekniği geliştirmeleri de gerekir. Derinlik ve su altında bekleme süresi kazandıracak olan nefes tutma antrenmanları ve iyi bir serbest dalış tekniğidir.


Serbest Dalış Erkek Zıpkın Freedive Balık Avı İstanbul Eğitim Kursu

Zıpkınla balık avlasın veya avlamasın Serbest Dalışta kullanılan tekniklerin hemen hepsi işinize yarayacaktır. Karada yapılan statik ve dinamik apnea çalışmaları, tablolar, aynı zamanda bunların havuzda/sığ suda devam ettirilen dinamik statik apnea çalışmaları size gerekli olan nefes tutma becerilerini ve derinlere gitmenizde çok işe yarayacak doğru pozisyon, palet vurma teknikleri ve efektif su altında akışkanlığı artırmayı öğretecektir.


Bu çalışmaları aynı zamanda serbest dalışta kullanılan derin dalış eşitleme ve derin diğer dalış teknikleri ile birleştirdiğinizde kaçan balıklar hep büyük olmamaya başlayabilir.


Düzenli olarak çalışabileceğiniz ve denizden uzak olduğunuz dönemlerde özellikle kış aylarında kendinizi geliştirmeye devam edebileceğiniz en iyi eğitimlerlerden birisi Antrenman Teknikleri' dir. Uzmanlık Menüsü altında eğitim içeriğini de okuyabilirsiniz. SSI Antreman Teknikleri Link.

bottom of page