top of page

#3 - Eşitleme Teknikleri - Serbest Dalışın Scuba Dalışlarınıza Olası Faydaları

Hiç kulaklarınızın eşitleyemediğniz günlerden biri oldu mu? Serbest Dalış kursunda Frenzel metodu gibi ileri seviye denkleştirme tekniklerini öğrenirsiniz. Bu eşitleme teknikleri verimlilik ve güvenlik için tasarlanmıştır, bu da onları hem Scuba hem de Serbest Dalıcılar için faydalı bir araç haline getirir!




Scuba dalışı yapan kişilerin birçoğu serbest dalış öğrenmeye başladıklarında eşitlemede tekniklerinde ciddi eksiklikleri olduğunu farkederler. Scubada ki gibi yatay ve baş yukarı pozisyonlarda eşitleme ile serbest dalıştaki baş aşağı eşitleme arasında farklılıklar vardır. Bu sebeple serbest dalışta daha ileri ve gelişmiş eşitleme teknikleri öğrenilir.


Serbest dalışın en başından itibaren nasıl eşitleme yapılacağı üzerinde çok önem verilen bir konudur ve eşitleme teknikleri detaylıca işlenir ve pratik yapılır. Serbest dalış, eşitlemenin daha verimli yollarını öğretir ve öğrencilerin tam ve kısmi eşitleme arasındaki farkı ve başarıyı sağlamak için nasıl pratik yapabileceklerini deneyimlemelerine olanak tanır.


bottom of page